Programa del Festival Circ en Manxa

Divendres 19 de juny  LA TROBA KUNG-FÚ I CIRC CRIC a les 21:30h

Joan Garriga, la Troba Kung-Fú

El Circ Cric ja fa anys que s'ha agermanat amb l'acordió diatònic de la mà de la Troba Kung-Fú, muntant un espectacle de circ i música que ha aconseguit convocar any rere any una colla de somiadors disposats a celebrar el solstici d'estiu al so de l'acordió del Joan Garriga i el prestidigitador Tortell Poltrona i la troupe del Circ Cric. Així doncs, aprofitant l'avinentesa, aquest any la Diatònica ens hi sumem aportant la nostra banda d'acordionistes, per sortir a la pista agafats de bracet i fer que la festa i la màgia estiguin assegurades!

 
 
 
 
Dissabte 20 de juny   CIRC EN MANXA Celebrem els 10 anys de La Diatònica
Dissabte serà l'eix central de la nostra festa, on hem programat espectacles de companyies de circ on l'acordió diatònic hi té una presència destacada. 

11:00h - Arribada i rebuda amb La Diatònica

12:00h - Matí de circ i acordió: Cuncurulla - Circ de Taula presenten CIRCANT:

Tres personatges es mouen per les fronteres reals i imaginàries, en un paisatge de la nostra mediterrània. Equilibris i poesia musical.   Cuncurulla

13:00h - CONCERT VERMUT amb Margot i el Conjunt Ictineu ens porten DE L'EDÈN A L'HAVANA,

Havaneres sortides del cor del paral·lel  Conjunt Ictineu

14:00h - DINAR POPULAR i SOBRETAULA MUSICAL, amb La Diatònica

17:00h - Pol Aumedes presenta TRAÇ–MELODIA–FRASE-GEST.

Un espectacle de clown, música i arts plàstiques amb un eix central: l’acordió diatònic. Pol Aumedes

19:30h - Circ en Manxa - el Cabaret
L’eix central, la mare dels ous d’aquest festival, ha estat la creació d’aquest cabaret. Ingredients: diverses companyies de circ i La Diatònica en banda. Tot cuit a foc lent per tal que es combinin a la perfecció. Amb un gust espectacular, únic i irrepetible. No t’ho perdis

21:00h - SOPAR POPULAR - Amb el nostre menú típic d'aniversari: Botifarres al vi

22:30h - Di-atòmic Astres Band
Una banda, ganes de festa i acordionistes que orbiten per tot el país conflueixen al centre de la pista a punt per fer sonar la MANXA. Hi esteu tots convidats, tant si sou manxaires com si us toqueu el NAS. Ja tenim la llista d'Astres a punt: Francesc Marimon, Pere Romaní, Guillem Anguera, Albert Nardi, Mercè Morera, Aleix Armengol i Joan Garriga!!!

 

Diumenge 21 de juny Tortell Poltrona i Circ Cric presenten Bemoll Sostingut, a les 12h 

Bemoll sostingut

Un espectacle amb moments impossibles on el temps gairebé s'atura, i on la nostra banda d'acordions posaran música al combinat de circ i pallassos, tot esperant que la màgia i l'alegria del cap de setmana no s'esvaeixi i ens acompanyi durant tot l'estiu.