• Aplec de la diatònica
  02/06/2018 - 10:00 a 03/06/2018 - 14:00
  Informació:

  Ja tenim a punt l'aplec de la Diatònica d'enguany. El 2 i 3 de juny ens trobarem a Vallbona d'Anoia.

  Podríem buscar motius... que si a la Diatònica som molts socis i ens agrada celebrar que ens uneix l'acordió, que si cada any s'incorpora gent nova i volem tenir temps per estar junts i fer conèixer el repertori que toquem... per tots aquests motius i molts més estem convidats a l'Aplec diatònic!
  Així que el dia 2 de juny, som-hi cap a la Garriga!
  Enguany l'aplec el fem al centre geogràfic de l'associació, a la comarca de l'Anoia. I ho farem a Calafou, https://calafou.org/ una colònia ecoindustrial i postcapitalista. L'aplec ens servirà per coneixer aquesta iniciativa i per veure si la casa pot reunir les condicions per acollir el Festival Internacional de l’Acordió que estem començant a preparar de cara la propera primavera.

  Tindrem temps per fer activitats lúdiques, coneixences, vermut, dinar, sobretaula  i fins i tot de fer un taller de repertori dels caragons nyigo-nyigo ideal per a l'excursió del diumenge 3 de juny

   

  ,
 • Collada de la Balmeta 9 i 10 de juny
  09/06/2018 - 19:00 a 10/06/2018 - 15:00
  Informació:
  El cap de setmana 9 i 10 de juny l'associació Mountainwildernes ha organitzat unes jornades de Retirada de residus, correcció de xaragalls,reparació de l’abeurador, rehabilitació del refugi, aclarida de plançons a la Collada de la Balmeta (refugi Forestal Jaume Ferrer)
   
  El dissabte al vespre ens han convidat a tocar durant i després del sopar que s'ofereix als voluntaris.
  Qui vulgui es pot quedar a dormir i l'endemà pujar al Costabona i a la Roca Colom.
 • Fira de Prades de la Molsosa
  05/05/2019 - 16:30