Verema Espelt 2021

Com ja fa uns quants anys, el Celler Espelt de l’Alt Empordà ens demana si volem anar a tocar amb la Diatònica per amenitzar la jornada de Verema a l'Antiga que celebraran el dissabte 18 de setembre

 

Aquest any la verema serà en petit format per poder garantir les mesures sanitàries de seguretat. 

 

 

Verema Celler Espelt

Com ja fa uns quants anys, el Celler Espelt de l’Alt Empordà ens demana si volem anar-hi a tocar amb la Diatònica per amenitzar la jornada de verema popular que celebraran el dissabte 12 de setembre.

Aquest any la verema no s'obrirà a tot el públic en general, degut a les restriccions que s'han d'aplicar, i només hi assistirà un cercle reduït proper a la família, per poder garantir les mesures sanitàries de seguretat. Al mateix temps, un equip de TV3 aprofitarà la jornada per gravar-hi un capítol del programa "Sense Ficció"

EquinocciFest 2020

Després de l'èxit del “cajun weekend”, de maig de 2017, ens vam quedar amb ganes de repetir una experiència similar però ampliant l’oferta i convertint-ho en un cap de setmana on gaudir,  aprendre i conviure altra vegada, envoltats per quatre tradicions musicals diferents.

El 2020 celebrem el 15è aniversari de La Diatònica, i de quina millor manera es pot trobar per celebrar-ho que amb l'Equinoccifest! Farem un festival ben sonat!!

Aquesta vegada portem quatre tradicions de ball i de música de territoris on l’acordió diatònic és un instrument important en les festes i en les ballades. Aprendrem a tocar, acompanyar i a ballar els diferents gèneres d’aquests territoris.

Hem preparat quatre itineraris per endinsar-nos en les característiques de la música CAJUN, de la SARDA, de les músiques que acompanyen les fest-nôz BRETONES, i de les que acompanyen les BORREIES de l'Arièja. L’acordió serà un instrument important però també les guitarres hi tenen un paper, treballant els acompanyaments i les melodies Cajun. I com no, els balladors, que són els que donen contingut a la música! Per tant, farem tallers de tots quatre estils per gaudir de la màgia de la trobada.

Dissabte a la nit hi haurà un concert-ball amb la participació dels músics dels quatre estils i acabarem amb un escenari obert.

Diumenge al matí farem sessions en les que treballarem conjuntament amb músics i balladors.

Arrossada de Castelladral 8 març 2020

A les 8h Caminada Popular

Recorregut per les contrades de Castelladral fins al castell Solivella.

Recorregut curt: aprox. 5 km; recorregut mitja: aprox. 15 km; llarg 19km

A les 11h VIX Mostra de  vins del municipi de Navàs. Fira agroalimentària i artesana.

Servei de Bar, castell inflable per a la mainada i exhibició de drons de competició amb Kdrones

A les 12:00 Ball folk amb la Diatònica

A les 14H Arrossada de Castelladral