• La Fira diatònica d'hivern és un espai de trobada d'acordionistes diatònics amb lutiers, distribuïdors d'acordions, centres de formació i professorat d'escoles de música tradicional. Hi té cabuda tot allò que estigui relacionat amb l'acordió diatònic. Però la Fira diatònica no és només una fira, també és un festival, amb l'horari farcit d'activitats i concerts.

Espectacles de la fira diatònica '18

 • La nit de l'escarabat 2018

  La nit de l'escarabat és una festa del diatònic amb una banda de músics i cantants.

  Enguany la festa serà de temàtica mexicana.

 • De mi a sol

  de mi a sol - nou projecte musical de la Guida Sellarès

  És una aventura de gran envergadura que es concreta en una capseta plena de sorpreses que sempre van més enllà del que hom es pugui imaginar. Cuinada a foc lent i assaborint cada moment del viatge sabent que és únic i irrepetible. Aprenent i compartint amb tots els atrevits que han pujat al vaixell per a poder donar cos a les idees que em sobrevolen.

  L'excusa per emprendre l'aventura ha estat vestir elegantment deu cançons que tenia escrites per a infants. I ho he fet acompanyada d'uns músics extraordinaris!! Algunes d'elles, com el Dimoni Pelut amb arrel popular, la dansa dels Amics o la cançó-protesta Jo vull jugar!, ja viatgen fa dies pel país. Però també n'hi ha de noves i a totes elles els hi hem posat llum. N'ha resultat un vestit molt bonic. Tant, que ha trascendit l'edat infantil i ha acabat essent apte per a tots els públics!